Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Wednesday, October 30, 2013

Thanks to Back To Basics blogspot :)

Hi there! Serius lama dah tak update blog ni. Berhabuk dah kot rasanya. Dan post yang kali ni aku nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada Ninie :D Hari tu aku ada la join Giveaway anjuran dia, lama dah GA nya tu. Hadiah pon dah selamat berada di tangan aku setelah sekian lamanya aku dapat. Hahahaha. Masa padat mampat ketat padat sangat-sangat!

Klik untuk ke blog Back to Basics

Ni lah first time aku jadi insan bertuah, dapat jugak second place. Ho Ho Ho. Memang terujalah saat-saat dia umum pemenang tu. Pheww. Aku dapat rantai ni :) It's a great gift though! Thanks again Ninie. ♥ 


Hehehehe. :) FYI : Blog Ninie, dia ada jual macam-macam. Preloved item. Kalau rasa-rasa berminat, singgah dulu kat blog Ninie ni. Bak kata orang ganu, Singgoh betar lu~ *My Ganu language getting better XD* Okay setakat ni saja :) Babai :3



Thanks for dropping by :)

2 comments :

  1. Alhamdulillah rezeki dan tahniah, akak tumpang happy untuk awak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaseh kak :) hohoho. serius tak sangka blh jadi org brtuah, Alhamdulillah :)

      Delete

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.