Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Saturday, July 6, 2013

Empty.

Empty head.

Empty hearts.

Empty minds.

Empty feelings.

Empty stomach. #ehh


Ramadhan hampir tiba, lagi 4 hari je. Jadi, isilah segala kekosongan diatas tu, dengan selawat, zikir, bacaan Kitab suci Al-Quran dan solat-solat sunat. Sama-sama kita berjuang untuk mendapat redha-Nya dan juga berjuang untuk berubah menjadi seseorang yang indah di mata-Nya. :D (doakan kami T^T) Peringatan untuk diri sendiri, dalam masa yang sama teringin nak berkongsi dengan korang. InsyaAllah sama-sama kita kejar 1001 kebaikan pada bulan Ramadhan, dan insyaAllah, kekalkan sehingga hujung nyawa kita. Err, tapi satu je yang kita tidak boleh isi masa bulan puasa. Ya! Perut kita ya tuan-tuan. Selamat menyambut bulan Ramadhan. Syaitan memang takde, tapi nafsu still ada. Jadi, jagalah nafsu tu sebaik-baiknya. Oyeahh! *ikat diaaaaa. Jom sama-sama saling ingat-mengingati tentang kebaikan bulan Ramadhan, Do's and Don't's bila berpuasa. :D Almaklumlah kami ni manusia, banyak kelemahannya. Ehehe~ Jadi apa guna family kawan sahabat handai kalau tidak lain tidak bukan mengingatkan kami, ye dak? May Allah bless me, you and all of us. Marhaban Ya Ramadhan :D Assalamualaikum semua....



Thanks for dropping by :)

2 comments :

  1. salam ramadhan :) moga ramadhan kali nie lebih baik dari hari2 yang sebelumnhya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah.. Arigatou ne rozalia :D
      Selamat Berpuasa...

      Delete

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.