Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Wednesday, June 19, 2013

The End of first year of Bachelor of Computer Science (Software Engineering)


Hi there ! Such a long time I didn't write anything in here. Such a busy day, seriously -_- Alhamdulillah dengan berakhirnya paper terakhir tadi, iaitu, PROGRAMMING II, maka bebaslah aku dari belenggu peperiksaan, yeehaa!! Such a tough questions. Binary I/O, Exception Handling, dan seangkatan dengannya. Mencabar gila soalannya. Muehehehehe. Mohon segala coding ciptaan aku tadi dapat markah sebanyak yang mampu~

Semester depan, there's more challenging things are waiting. humph. Kena ready mental dan fizikal sepenuhnya. Dengan tanggungjawab dan amanah yang diberikan kepada aku, aku kena usaha selagi kudrat aku mampu untuk melakukannya, insyaAllah :) He He He. Aku rasa formal sangatlah cara aku cakap ni -__-" Wish me luck and all the best for upcoming result, and for the next semester,okay? :D Arigatou..

Dan Alhamdulillah jugak, Allah tolong permudahkan urusan aku. Aku ditempatkan di asrama semester depan, dan aku jugak terasa gumbira lalala sebab Allah tolong bagi peluang aku nak jadi fasilitator semester depan :) Alhamdulillah rezeki datang dari-Nya. :D Hari-hari ingat Allah macam ni kan bagus. Tenang hati jiwa dan raga :') Tak payah ingat benda-benda yang kusutkan otak, merimaskan hati, menyakitkan jiwa, dan menusuk ke kalbu.. Eceehhh XD.. 


Google Images

Jangan lupakan-Nya sedetik waktu pun. Sama-samalah kita ingat-mengingati sesama sendiri :) I'm trying to remind myself too :D Best ingat Allah setiap saat, rasa tenang, rasa molek je kalau duduk sorang-sorang senyap-senyap tu. Tapi kita ni manusia, tak lari dari sikap pelupa, alpa, lalai. Aku pun jenis macam tu jugak. Mohon ada orang tegur kita pada saat kita lalai terhadap-Nya :) InsyaAllah dengan izin-Nya. I'll try my best. Ganbatte kundasai ♥ " Habluminnallah, habluminannas " :D Assalamualaikum. babai n_n



Thanks for dropping by :)

2 comments :

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.