Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Tuesday, June 25, 2013

Aku rindukan Kau ♥ ♥ ♥


Tiba-tiba aku terasa rindu. Hmm, gerangan siapakah yang berada dalam lubuk fikiranku? Dia kah? Dia kah? Atau pun dia? Hmm. Rindu yang tak terkata. Dengan harapan perkara yang kita lakukan bersama dapat diulangi buat kesekian kalinya T^T Asyik dengan malam yang sepi dan berjerebu ni, aku berfikir sejenak, mungkinkah semester depan kita dapat bersama-sama pergi dan balik ke kelas macam dulu? Menyusuri jalan biawak yang panjang tu? Hmm. Rindu saat itu. Rindu nak riuh bersama, bergurau bersama, tak kira kat mana pun kita berada. Adakah kau pun fikir yang sama? Rindu yang tak ternilai macam mata wang ni hanya mampu diungkap namun sukar ditunjukkan kerana sang ego dalam diri sangatlah besar.*Feeling macho jap*

Aku rindu nak nangis bersama, gelak bersama, kongsi masalah bersama kau. Adakah kau fikirkan sebegitu? Hm. Aku rindu saat kita bercerita benda-benda yang selalu terfikir dalam fikiran, perkahwinan, anak, cita-cita. Ha Ha Ha. Kau macam mana? Aku rindu nak bergosip bersama kau. Aku rindu sangat-sangat. Alangkah kita dapat bersama macam dulu lagi :/


Aku rindu nak makan bersama, berkongsi makanan minuman bersama. Berkongsi duit bersama. Ha Ha Ha. Hm, tak lupa juga, saat-saat kita berjaga malam, bertungkus lumus menyiapkan project group bersama, tatkala ada yang geram, ada yang tertekan dengan project mereka. :) Kita? Hanya mampu bersabar je kan?? ;) Saat gelak ketawa setiap malam sebelum tidur. Ya, kau selalu membuatkan aku terhibur sebelum tidur. Love you dearsss. Kadangkala kita terasa sesama sendiri, andai itu sering membuatkanmu berkecil hati denganku, maafkanlah aku, sesungguhnya aku hanyalah manusia biasa, seperti kamu. Ya, aku rindu kau teman-teman :')




Kehadapan Roommate yang gila, yang mereng dan yang lembut hatinya, jiran bilik, kawan baik, kawan gaduh, kawan yang memahami, kawan yang ada di sisi, kawan-kawan, my babyyy and my dearest buddy, insyaAllah kalau aku dipanjangkan umur, kita jumpa semester depan. :') Tak dapat nak makan maggi bersama, minum sunquick bersama, macam dulu lagi. :) Andai jalinan yang ada ini, aku berharap agar ia tidak terputus ditengah jalan. Akan aku rindu saat diganggu waktu tidur, saat makan maggi bersama. :) What is past, we keep it as our sweet memories. But, if one of your memories hurts you a lot, then keep it deep inside, and hoping it will never happened again, insyaAllah. Be in such situations, make me to think such like a wise woman. :) InsyaAllah, matured enough one day :)

Lots of love ♥ ♥ ♥,
Shahirah Badrus.



Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.