Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Saturday, March 2, 2013

Pasukan Kompang Wiramasari SABGS, Muar

Hi there! Lama dah rasanya tak berblog.. Taip-taip kat sini :) So, hari ni, aku terasa nak promote something :D Yang akan menarik minat korang semua.. InsyaAllah.


Pasukan Kompang Wiramasari ni asal dari SMK (P) SULTAN ABU BAKAR, MUAR. Aku ex-student situ dulu. Lepas je aku habis sekolah tahun 2010, pasukan kompang ni, memang aktif sebaik je aku habis belajar kat situ. Sekarang ni Wiramasari ni diketuai oleh junior aku, Nadzirah. Dan penasihatnya Cik Rohaidah Arsat. Cikgu Geografi aku dulu :3 Oh lupa, ahli Wiramasari ni semua perempuan. Itu yang uniknya tentang mereka :D Mereka amek tempahan untuk sesiapa yang nak pasukan kompang untuk majlis-majlis seperti majlis perkahwinan, perasmian dan sebagainya. Kalau ada readers sekalian yang berminat, Private Message (PM) Syahirah Zakaria ni, tak pun PM je aku :) Mereka masih dibawah jagaan pihak sekolah, so, apa-apa tempahan kena request dekat cikgu penasihat diaorang, kalau korang PM antara kami berdua ni, kami akan bagitahulah nak kena buat apa. :) Prosedurnya tak susah pun. Apa yang aku tahu, diaorang cas RM350 siap dengan formasi. Kalau takde formasi, harga dia lainlah. Tak rugi kalau tempah.. You can feel the awesomeness of girls power :) Nak tengok video? Ada-ada... sabar jap.


Sila tengok :) HE HE HE.. Ni sewaktu diaorang perform kat sekolah. Waktu hari guru tak silap. Kalau ada sesiapa yang berminat, sila PM kami ye. :) Okeylah, That's all for today. Thanks for reading readers :D



Thanks for dropping by :)

2 comments :

  1. Tumpang tanya...kompang ni still amek tempahan perkahwinan lg ke????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya akan cuba untuk contact cikgu yang handle kompang ni, insyaAllah. Sebab saya dah lama habis belajar dari sekolah ni :)

      Delete

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.