Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Tuesday, January 1, 2013

Happy New Year :)



Good morning guys. So, how's your day ? Did you wake up this morning with your new spirit? Is it the brand new you? HA HA HA HA HA.... Me? As usual , Alhamdulillah, I'm still alive till this brand new year, 2013 :D

Mungkin pada pukul 12 am pagi buta tadi, ramai yang menyambut tahun baru kan? Tak kiralah, dengan family ke, kawan ke, cikgu ke, boyfriend/girlfriend ke, siapa-siapa je la. HA HA HA... Semalam aku just celebrate dengan mengadap buku Programming yang tebal tak terkata tu. Sambil study dengan member-member tu, (gaya Mak Jemah) ada gak kitaorang selitkan pelbagai ceghita *loghat kedah*.. Member aku yang dari Terengganu cakap time tahun baru macam ni la, ramai remaja-remaja yang terlanjur semua tu... Ohhhh, baru aku tau...* nampak sangat tak kisah hal dunia.. ecehh* Bukak-bukak je surat khabar online, memang betul apa yang member aku cakap.. Kebanyakan mereka berusia antara 17 - 25 tahun.. Ada yang sempat lari gak tu.. Hurmm, are they should really do that? On the New Year's night? Hurmm.. I'll let you guys think about it by yourself.. Suppose we celebrate our New Year with recite Yassin or Du'a. Thank God that we are still alive till now, 2013 :)


Hurmm, besides that, Happy New Year, guys :) Hope you have a blessed year :D Kepada pelajrar-pelajar universiti yang ada kat Malaysia ni, good luck and all the best untuk final semester exam korang :) All the best... HO HO HO XD Doakan aku jugak yer teman-teman :D







Okeylah.. Babai.. Terima kasih daun keladi.. Harap jumpa lagi :)


Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.