Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Monday, December 24, 2012

24122012



Bersua kembali.. *eceh, macam dalam tv plak* HE HE HE :P Sambil kesejukan ala-ala musim salji di London, aku gagahkan diri untuk meng'update' blog ni.. HE HE HE :D Sambil-sambil dok update entri ni, aku tengok cerita Barbie sekali... HU HU HU... Best woa...


Okeylah, serius memang kesejukan kat UMT nih.. Musim hujan tak berhenti-henti.... Sampai banjir dah UMT ni XD.. Serius part ni tak tipu.. Jiran bilik sebelah cakap air dah paras lutut. Tapi ada jugak certain tempat air dah naik paras pinggang. Hujan ni dari semalam tak berhenti, tapi pagi tadi, dia macam reda sikit lah.. Dalam pukul 1 petang lebih tu, dia lebat balik... Time-time ni lah ramai student nak main hujanlah, nak main air banjir semua.. HA HA HA... :P Aku pun tak lari dari memasang niat nak main hujan yang lebat nih :P Sebelum ni kat Muar, jarang banjir sangat, kalau banjir pun paras buku lali je.. HA HA HA.. Tu yang aku agak jakun sikit bila dapat tahu ada sesetengah tempat kat UMT ni banjir XD


sumber : faiz Mas aji


Tengok hah gambar tu.. Ni aku dapat dari facebook member.. Banjir woi.. Lebat gila hujan kat sini.. HE HE HE.. bak kata roomate aku, boleh buat UMT waterpark... HA HA HA....

Ehem ehemm.. Sebenarnya ada benda yang aku nak cakap ni... *segan pulak* Tengok la tajuk entri tu.. Sila-sila lah tengok.. Tu tarikh kan? HE HE HE... Alhamdulillah hari genap 19 tahun aku hidup di Bumi milik Allah SWT ni :) Dan terima kasih daun keladi jugak kepada yang dok wish aku dalam Facebook, Twitter phone semua :P Rasa terharu sangat-sangat.. :) *rasa macam buat ucapan penghargaan pulak XD* Malam ni aku nak telepon abah pulak... Ngengg~~ Mekaseh jugak pada level mate aku yang wish dan nyanyikan untuk aku semalam... Huwaaa, serius rasa malu-malu kucing parsi... Ngengg >.< And Thanks a lot to my best buddy!!! He's the first person who wishing me last night :3


Hurm, tapi aku tak bolehlah berseronok sangat.. HA HA HA... Final exam dah nak dekat dah ni.. Sumpah cuak, bila teringat... Tapi apa yang aku buat, tengok movie tak sudah-sudah... Teruk kau nyah~~ Okeylah, kepada semua yang sudi membaca entri ini, wish me luck for this final exam :) And all the best to you too... Okeylah, babai... see ya~








Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.