Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Wednesday, August 8, 2012

Wordless Wednesday #3

Assalamualaikum


How's your 18th day of Ramadhan? Hope you guys have a blessed life during this month :) Aku nak share satu video nih :) ngehehe XD My favorite :)




Yup, aku memang teringin nak main piano.. Just dapat main piano/keyboard masa kat sekolah dulu.. tu pun lagu happy besday je :D HE HE.. ada jugak main virtual piano dalam smartphone abahku :3 Syok, boleh jadi satu hobi aku lah, senang kata...
Some facts about that video :
Piano lantai (floor piano) ni terletak kat kedai mainan di US.. Nama kedai ni FAO Schwarz.. Kedai ni dibuka pada tahun 1862.. Kedai ni semakin femes sebabkan floor piano tu lah :D
Kat M'sia pun ada gak, kat Pusat Sains Negara tak silap.. Ada gak keinginan nak main time tuh, memandangkan aku pergi lawatan Kolej aku, dengan memakai baju kurung.. -.-' memang tak molek dok terlompat lompat kat situ time tu.. ahaha.. Tapi aku pijak jugak saje nak dengar satu dua bunyi.. ngenngg~ Tapi saiz dia tak berape nak besar macam kat dalam video tu punya :) Nak try, pergilah US.. AHA HA HA ;P Tak pun, try je kat PSN punya :)
Babai :D

Thanks for dropping by :)

2 comments :

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
    Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
    Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
    Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
    Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaseh hanif :) huhu selamat hari raya.. walaupun lambat XD

      Delete

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.