Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Tuesday, August 28, 2012

Such a busy week...

Assalamualaikum



Huuu, lama sangat dah tak update blog ni.. Almaklumlah sibuk aku ni mengalahkan perdana menteri.. HE HE.. firstly, aku nak mintak maaf pada yang tunggu entri baru.. Sorry sorry sorry so sorry so sorry, you guys :) So, how's your raya month? Mesti bestkan kan kan ? Kebanyakan member aku kata raya tahun ni paling best... same goes to certain blogger right? Entri raya korang memang menarik.. suka sangat XD Raya aku pun best jugak tahun ni.. First time dapat raya dengan member, boleh dikatakan, aku beraya satu Muar lah bila dengan diaorang.. Tempat yang aku tak pernah pergi pun boleh sampai.. HO HO...


Dengan ini aku nak mintak maaf zahir dan batin di sempena bulan yang Mulia ini.. Especially, yang sudi singgah blog aku yang simple lagi hina ni *sobs* dan tunggu entri baru :) Sayang korang... #ehh Takpelah, walaupun lambat sangat.. huhuhuhuhu~~




Sorry untuk kesekian kali.. Minggu ni busy sangat sangat.. Samalah dengan minggu lepas lepas lepas.. HE HE.. Minggu lepas lepas lepas sibuk buat kuih raya, pergi raya, jalan jalan raya.. #ehh... minggu ni pulak memang busy habis, sebab Sabtu ni dah nak pergi Terengganu.. :) Nak sambung belajar.. ngehehehe.. Merantau jauh kali ni :) Mak abah risau habis.. Excited ? adalah jugak rasa macam tu.. Tapi, perasaan gelisah tu lagi besar dari excited.. Yelah, macam macam benda nak digelisahkan... Gelisah pasal borang tak lengkap, gelisah pasal ada barang yang tertinggal... Tu paling risau sangat tuh~~

Doakan aku dan family selamat sampai Terengganu yea.. :) Dan tak terlupa barang sekali.. XD Okeylah, babai.. Assalamualaikum

Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.