Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Thursday, August 2, 2012

Entri 13 Ramadhan 1433

Assalamualaikum :)


Hai hai.. dah lame tak update blog ni.. ngahaha XD So, macammane puasa ? dapat puasa penuh tak setakat ni ?? Yang lelaki lah.. HE HE HE.. Hurmm, kali ni, tak tau nak cerita ape sangat... :) Tapi ada satu cerita yang akan aku kongsikan.. :)


Semalam, aku pergi buat medical check-up kat Klinik kerajaan lah... HE HE.. agak ramailah time tuh, semua macam aku jugak, buat check-up untuk masuk Uni bulan 9 ni.. adalah jugak terjumpa dengan ex-KMJ.. At first, all went well... THEN, sampai kat tempat x-ray, akak yang jage kaunter tu, muka dia ~~ Alahaiii.. tak gemar eden tengok.. Layan aku macam nak tak nak je... tau lah, aku ni nampak muka selenga je.. Layan aku ngan member aku acuh tak acuh je.. rase nak sembelih je akak tu.. Dia suruh aku x-ray esoknya, which mean hari ni lah~ aku cakap dengan sopannya, walaupun luaran aku nampak kurang sopan -.-

"kak, kalau saya nak x-ray hari yang same dengan appoinment doktor boleh?"


"28/8? haiihh, awak yg nak lambat sangat kan? saya tak kesah~ pukul 3 eh"


"kak, kalau nak sebelum pukul 2.30 ptg boleh? sebab masalahnya, appoinment dengan doktor tu, pukul 2.30"


"alah, dik.. awak ingat kalau pukul 2.30 tu, 2.30 lah doktor tu jumpa awak?"

aku diam je lah.. Nasib bulan puasa, dugaan... Ikut nafsu nak je bagi jelingan maut 360 degree~ =.=" haiihh.. Ni baru dengar cara cakap dia, belum tengok muka dia lagi.. Taulah cantik... MANNERS SHOWS YOUR ATTITUDE~ betul tak? Setahu aku, mereka yang bekerja dekat klinik ni mengamalkan prinsip senyum.. Banyak kali dah aku pergi klinik ni.. Aku rasa kat mane2 pun kena senyum gak.. Senyumkan satu sedekah.. Takpe lah, janji dia bahagia kerja kat klinik tu.. :) Ngahaha ~



Ni pun, untuk peringatan kita bersama.. Senyumlah kepada semua.. tapi jangan melebih pulak, kang orang kata korang gila :) Okeylah, babai~~


Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.