Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Wednesday, July 11, 2012

Wordless Wednesday :D

Assalamualaikum


Disebabkan tajuk entri Wordless Wednesday, aku memang tak tau nak update apa, sebab aku nak cerita dalam gambar je.. Bak kata Yuna, dalam setiap gambar ada lagunya... HE HE HE XD Gambar-gambar kat bawah ni, diambil sewaktu aku belajar kat Kolej Matrikulasi Johor.. Banyak aku shoot dari bilik aku sendiri.. Almaklumlah, bilik tingkat 3... Tinggi pulak tuh.. Jenuh naik tangga =.=" Sampai atas tercungap cungap macam ikan tak cukup air.. HA HA HA.. *nampak tak hiperbola disitu?*





Tangkak Highland di hening pagi XD






senja di KMJ






waktu pukul 7 pagi rasenye ><



softboard aku memang serabut XD
















for my best math lecturer : Miss Chan


view from my room :)







Gunung Ledang rasanya >.< hehe


view from : dari ceruk tangga blok..

Banyak jugaklah pemandangan yang cantik kat KMJ ni.. HE HE.. promote KMJ kejap... Rindu pulak nak tengok guna mata sendiri... haisshh T^T...


Okeylah, enjoy tengok yer.. HE HE.. aku bukan hebat mane pun bab-bab menge'shoot' nih.. Just amatur je, ambil gambar sekadar untuk dibuat kenangan... kuikuikui...

Picture taken by myself using Canon EOS 1000D belongs to abahku ♥ Mostly being set as Landscape mode, portrait mode and close-up mode ♫
Okeylah. Terima kasih daun keladi...Bila-bila datang lagi... ♫




Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.