Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Thursday, July 19, 2012

Selangkah ke Bulan Ramadhan ♥

Assalamualaikum semua..

Haa, hari ni dah 19 Julai 2012 bersamaan 29 Syaaban 1433... Hurmm, Lagi satu hari je tinggal untuk masuk bulan Ramadhan.. Korang dah ready ? dari segi mental dan fizikal? HE HE HE ♫ InsyaAllah dah... hewhewhew.. Bulan puasa ni sangat menguntungkan... Nak tau apa keuntungannya ? Nanti dah puasa, korang rasa lah keuntungan tu sendiri :D Caye lah cakap aku :)

HE HE,, apa je persiapan korang untuk puasa ni? Dah lama aku tak puasa full kat rumah.. sebab dari aku form 1, aku dok asrama... So, banyaknya aku puasa kat asrama dan Kolej lah.. HE HE ••• Kali ni, aku puasa full kat rumah.. So, rasa teruja gila T^T sobs sobs...

So, ape ape pun, semoga kita semua dapat menjalani ibadah puasa , InsyaAllah kita dipanjangkan umur :D Nasihat aku, JANGAN PONTENG PUASA yeee~ ;D Bila kita ikhlas berpuasa sambil beristiqamah, Allah bagi pahala tau ♥ Okaylah itu saja.. babai... hah ! lagi satu, bila nak beli makanan untuk buka tu, jangan jadi rakus nak makan macam macam... nanti beli banyak banyak, pastu kenyang.. saki baki makanan yang lain, buang =.=' Jangan jangan jangan... Tak baik membazir :)



Thanks for dropping by :)

2 comments :

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.