Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Tuesday, July 17, 2012

Segmen promote blog by Jal

Assalamualaikum




Kali ni, aku try join segmen ni.. Segmen yang paling simple sesangat XD I like ~ HE HE HE ♫ Jom lah ramai ramai join segmen ni.. tak banyak pon syarat dia... Teruja gila :D haha ! lagi satu, tarikh tutup dia sama dengan birthday adik kesayangan aku ♥ Sama jugak dengan 6 bulan cik Jal ni berblogging :)

Thanks for dropping by :)

16 comments :

  1. Salam,
    Datang dari segmen http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html
    Jom join Hanif Blog Bloglist (exchange bloglist)
    Hanif blog bloglist- klik sini
    Salam kenal….dan I follow sekali

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Tiada paksaan, yang penting kita dah kenal

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yg sama (: jom kita terjah2 blog kwn2.

    ReplyDelete
  3. @Hanif Idrus mekaseh :) hee~ dah letak kat bloglist :D

    ReplyDelete
  4. salam kenal... datang dari http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    jangan lupa singgah yer... thanks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaseh sudi singgah :D nanti org singgah ye ;D

      Delete
  5. salam perkenalan
    jenguk dan follow.
    dtg dr segmen yang sama :)
    jemput ke blog

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekaseh singgah sini.. saya datang blog sue balik ye :D

      Delete
  6. #36 follow dari segment yg sama :

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaseh datang :D nak singgah blog nani pulak ♫

      Delete
  7. singgah sini dari segmen yang sama..done follow u.follow me back :D http://duniahatisaya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

    ReplyDelete
  8. promote done, jom terjah http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/mereka-awesome.html Thanks yar join

    ReplyDelete
  9. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html#comments

    foLLOw here..! hit me back!

    ReplyDelete

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.