Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Monday, July 9, 2012

Ini kisah result UPU... lagi (~•__•)~

Assalamualaikum


Salam hari senin.. EHE HE HE, walaupun dah tengahari, kan? Dari 1 Julai hari tuh, aku dok pikir pasal ni.. risau tahap maksima weh.. O_o Minggu ni result UPU keluar, tapi tarikh tak berape sure... Tak caye, meh aku bagi print screen ni...


klik jika kurang jelas

Hurmm,, memang debar habes~ bukan setakat aku je, budak matrik 1 Malaysia, budak STPM, diploma, haiih, senang kata yang senasib dengan aku lah.. Takut, risau, semua ada, tapi dalam masa yang sama, penantian result UPU ni, seperti sebuah penyeksaan =.=" Betul tak? Ada yang kate 13 Julai ni.. Hurmm.. Makcik pun tak tau lah nak.. kena tunggu je ~~ Same-same lah kita berdoa agar kita ditempatkan di Universiti, InsyaAllah ♥

Untuk kemudahan kita semua, aku letak link UPU di sini ► http://upu.mohe.gov.my/ ◄

Babai, assalamualaikum ♫


Thanks for dropping by :)

4 comments :

  1. best luck okay :)
    bf saya pun tggu result dia , hehe . hope both of u success hee :)

    ReplyDelete
  2. @EmyAyaNurisya thanks yee.. :) gud luck gak utk bf awak :D

    ReplyDelete

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.