Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Friday, July 13, 2012

Alhamdulillah.. Dapat jugak tempat kat universiti :)

Assalamualaikum


bila jari jemari dah sejuk, menggigil haa, mula lah nak update entri.. hekhek... Entri kali ni ada kaitan dengan UPU lagi.. akhirnya, lepas kawan aku bagi link alternatif untuk cek universiti mane, mulalah, tangan menggedik nak cek.. dalam hati risau tahap maksima... lagipun, nak tunggu UPU pukul 12 tengahari nanti.. PENANTIAN SATU PENYEKSAAN... hehe :D nak tau link dia ? meh meh, aku bagi yer :)

http://intake.utm.my/semakan/?menu=stpm

nak tau aku dapat ape? hehe.. Jeng jeng jeng XD

klik untuk membesar

Haaa, akhirnya.. Alhamdulillah dapat tempat kat universiti.. Sekarang ni memang susah nak dapat tempat kat universiti.. Saingan semua hebat-hebat belaka... Alhamdulillah, dapat jugak kan? Kalau target terlepas, tapi dapat universiti lain, kenalah bersyukur gak :) Kepada adik adik yang bakal mengalami perkara ini, study rajin rajin, dapat 4 flat, semua universiti rebut korang.. ahahaha XD

kalau dulu belajar kat Kolej Matrikulasi Johor, yang dekat hampir sekangkang gajah, abah aku yang amek aku bila minggu balik.. kali ni, survive sendiri.. amek kau ~ hehe.. naik bas sendiri.. tak pe, tak pe.. buat pengalaman terindah.. tralalala~


okeylah, mekaseh daun keladi.. nanti jumpa lagi...
Psstt : korang dapat mane? yg mengalami nasib mcm aku ni :)

Thanks for dropping by :)

2 comments :

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.