Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Wednesday, June 13, 2012

terbaikk punya movie dari seberang :D

Assalamualaikum

aku baru habis tengok movie kat youtube :) ffuuuhh, best2.. Citer indon... ngarut-ngarut pun, best ape? haha.. tajuk citer movie tu, pocong juga pocong. Best tau, tak rugi ape2 kalau tengok.. hehe.. :) Lakonan Ajun Perwira.. Alaah, yang berlakon dalam cerita Nada Cinta yang jadi bos Nada tuh.. hensem woaaa! wa tak tipu punye.. hehe ♥


kalau dah namenye tengok gune Youtube, so movie ni by part lah... Cerita lawak gile... ada satu phrase yang aku tak tahan nak gelak.. Cinta itu seperti kentut, ditahan sakit, tapi bila dilepaskan malu.. Hahaha, bagi aku ayat tu memang klako.. nak tengok jugak?? boleehh, nah aku bagi link nye ikut part by part..

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6


Haha,, enjoy the show tau...



Ni trailer cerita ni, cube lah tengok, mane tau, menambat hati korangkan? muehehehe :D
ok, babai ♫

Thanks for dropping by :)

1 comment :

  1. hye there,... dhia singgah sini,.. nice tuto! i like,.. :D em,.. aah,..student kmj sesi 2011/12 :D

    ReplyDelete

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.