Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Monday, June 25, 2012

Mega Tech Giveaway by Mizzs Ninie, CikMun and DrFara

Assalamualaikum.




Huhu.. kali ni, aku try join MEGA TECH GIVEAWAY anjuran Mizzs Ninie, CikMun dan DrFara.. Sesiapa yang nak join klik di sini yer → ♥ ♥ ♥ ← untuk mengetahui lebih lanjut syarat-syarat dia... :) Syarat dia very simple and tak susah pun :) and tak rugi pape kalau korang join.. :) Hadiah mereka pun lumayan sangat-sangat :) Antara hadiah-hadiahnya ialah *jeng jeng jeng* : sebuah MP3 player , kamera lomo dan.... ha, nak tau ape lagi hadiahnya, klik je kat sini → ♥ ♥ ♥ ← ... 


Okey, aku nak tag 5 orang blogger :)


Terima kasih daun keladi ♫

Thanks for dropping by :)

1 comment :

  1. eh2.. kita num 3 laa.. =)

    terima kasih daun keladi.. =)

    insyallah..kalau sempatt.epal join eaa..

    ReplyDelete

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.