Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Tuesday, June 26, 2012

How to delete Nuffnang account??

Assalamualaikum.




Haaa, seriously aku memang nak delete akaun Nuffnang yang aku ada tuh.. Haha.. Dah lame dok tercari-cari, dok Google ayat, " How to delete Nuffnang account " , "cara nak delete akaun Nuffnang" dan adalah, macam-macam ayat.. Ada jugak aku tanya orang-orang yang mahir ni.. ahaha.. Mereka pun tidak tahu.. O_o

Okey, now I'm totally blur... Actually aku ada akaun Nuffnang sejak dari blog first (tahun 2009) aku cipta dulu, tapi dah delete dah pun blog tu.. :D Nape aku nak delete akaun tuh? 1) Aku malas nak jaga dah akaun tu, 2) Jujur, aku tak tau nak guna Nuffnang.. Tau gune, tapi tak mahir mane bila dah join tuh.. ahaha :) 3) dah banyak sangat site yang aku join, sampai nak ingat password, username, ape kejadah lagi ntah, pun susah.. *akaun di site lain pun, bakal di delete.. muehehe*

" Tak takut ke duit yang terkumpul tu burn gitu je? ".. Hehe, buat apa nak takut, sebab aku memang tak dapat hasil pape pun, sejak 2009 dulu, so tak heranlah, kan? *orang tak tau gune, cmnilah jawabnye =,="* Bukan rezeki aku kot.. ehehe, nak buat macammane, terima je lah seadanya..

So, pada sesiapa yang tahu, macam mana nak delete account ni, tolonglah yer, post komen ke, takpun,dalam shoutbox aku... ☺ Jenuh Mak Jemah tolong Google kan untuk aku, tapi tak jumpa-jumpa :D Mekaseh daun keladi, lain kali singgah lagi.. babai ♥

Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.