Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Monday, June 25, 2012

Bila result UPU untuk lepasan Matrikulasi dan asasi keluar?

Assalamualaikum


puss in boots : the three diablos


Hari-hari aku mesti fikir benda ni.. memang tak boleh miss.. haha :/ Aku dapat agak, semua budak Matrikulasi, Asasi, PASUM, STPM takut tunggu keputusan  UPU ni, stress, tertekan, risau semua ade lah.. Lagi terseksa tunggu result ni daripada tunggu result PSPM 2 hari tuh.. serius, tak tipu.. O_o

aku ada baca kat blog Dhia Johary bile result UPU tu keluar... Hurm, dia cakap kat situ, pertengahan bulan Julai ni.. APE??? pertengahan Julai ni.. =.=" dah nak dekat... memang rase terseksa bila asyik fikir je.. Bak kata orang, penantian satu penyeksaan.. That's super truth.. :| So memang kena keep alert lah ye kepada rakan-rakan seperjuangan sekalian..

Doakan aku yer, agar dapat tempat kat universiti nanti.. Zaman millenium sekarang makin sengit persaingannya, dan peluang nak masuk universiti pun jadi makin payah+ +.. Jadinya kepada adik-adik yang masih belajar di SMK atau sebagainya, belajar rajin-rajin dan dapat result kebabomm punya... nanti, tak de lah nak pening-pening nak pilih kos :)

Kepada yang sama seperti aku, yang dok tunggu result UPU ni, aku doakan yang baik-baik untuk korang.. Don't worry, doa banyak-banyak minta pada Allah SWT agar rezeki kita diperluaskan lagi, InsyaAllah ♥

Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.