Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Wednesday, May 23, 2012

biasiswa yang dah bukak utk pelajar matrikulasi and asasi ^^

Assalamualaikum..

entri kali ni just nak share pasal biasiswa.. tengah dok cari2 biasiswa, ape kate kongsi, kan? Setakat ni baru jumpa sikit je yang dah bukak..

mekaseh lah kat site scholarship ni, banyak jugak membantu.. aku bagi link dia..

http://malaysia-scholarship.net/

tapi don't worry, aku akan tolong gak shortlist kan biasiswa ape yang dah bukak.

Hong Leong Foundation scholarship
   ► yang ni aku tak tau tarikh tutup dia bila. meh aku bagi eh ^^
       ☼ http://malaysia-scholarship.net/sponsor-type/corporate/hong-leong-foundation-scholarship-2012/

Yayasan Bursa Malaysia
   ► yang ni more too finance, accounting, law, IT, economics, actuarial sc ngan mathes.. syarat2 dia boleh bace kat sini ye.. ^^ lagi satu, tarikh tutup dia 25 MEI 2012 tau.. cepat2 kalau nak mohon.. :D
        ☼ http://malaysia-scholarship.net/sponsor-type/corporate/yayasan-bursa-malaysia-scholarship-2012/

Maxis scholarship
   ► ni terus pergi kat link yang aku bagi ni tau..
        ☼ http://www.maxis.com.my/personal/about_us/scholarship/mus/index.asp

SAMLING-UTAR scholarship
   ► ni pun bace kat link dia ni.. scholarship yang ni, ade untuk art ngan science... ARTS - accounting & finance... SCIENCE - electrical, mechanical & manufacturing..
        ☼ http://malaysia-scholarship.net/sponsor-type/corporate/samling-utar-scholarship-2012/

ni je yang aku baru jumpa... psstt, korang, kalau korang ade jumpe scholarship yang lain bagitau aku eh.. aku betul2 nak mohon biasiswa ni.. mekaseh tau kalau tolong aku.. heee~

and sorry kalau ni tak banyak membantu, aku tak selalu online, so susah nak dapat update tiap-tiap hari.. huhu.. ♥



Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.