Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Tuesday, January 3, 2012

yuhuuu, esok sekolah.. ^^

Assalamualaikum..
ngeengg~ huwaa.. update lagi.. yeah ! esok sekolah dah start semula... yeay!!
really excited.. muahahaha... >___<
oppss~ lupe, aku dah tak sekolah dah~ hoho... serius memang duduk kat matrix ni tak perasan pun yang sekarang dah bulan satu,  and tak tau pun yang adik aku dah nak masuk sekolah balik...
huh =___="

kepada yang masih bersekolah, good luck yer... belajar rajin-rajin...
jangan selalu "TIDO" dalam kelas..
jangan selalu "BERANGAN" dalam kelas..
jangan selalu "BERCAKAP" dalam kelas...
n paling penting,,, jangan sekali-kali LAWAN cakap cikgu.. ^^
*hehe, nasihat paling terbaekk skali*

my buddy pun dah pergi sambung study balik.. nampaknya, pas ni dia pun busy lah kot... hoho.. ^^
to my buddy, good luck tau kat sane... ko dah kat sane, jangan lupe aku yang baek nih.. hakhakhak.. ^^
sayaangg koo.. huwahahahaha~

good luck buddy !
babai ~ salam.. ^^,

Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.