Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Friday, January 13, 2012

MUET result.. bersyukur lah~

Assalamualaikum..
pit...pit...pit..

lama sudah aku tinggalkan blog ni.. fuhh~ sekarang memang busy gila.. seriuss~ macam-macam nak kena buat.. Nasib lah esok hari sabtu, kalau tak, ade kelas lah jawabnya~ huwaaa~ Semalam aku dah cek MUET.. okeylah resultnye.. mula-mula tu macam terkejut jugak sebab tak caye dapat result sebegitu rupa.. yang takutnya, result MUET aku tuh diterima tak oleh mana-mana u?? hurrmm~ risau-risau...

apa boleh buat sekarang nih, just berdoa pada Allah SWT je lah.. mohon pintu rezeki tu terbuka luas dimana-mana. ingatkan nak repeat, tapi takut nak amek risiko. hoho~ tak pelah, sekarang aku kena belajar erti REDHA dan BERSYUKUR. tak semua orang dapat apa yang di targetkan.. so, benda first sekali yang aku kena ingat.. BESYUKUR..  Alhamdulillah~ ade jugak u yang terima budak MUET yang dapat band __ kan?
*haha, tak nak tulis dapat berape~~*

babai~ ciao dulu.. salam~

Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.