Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Saturday, December 24, 2011

fuuhh~ update lagi untuk 3 minggu!

assalamualaikum..
haiyaa, dah lame tak bukak blog berhabuk nih... fuhfuh~
banyak pulak cerita yang nak dicerita..
memang banyak gilaa~ sekarang nih dah masuk semester kedua kat matrik...

result pun dah dapat... tak nak cakap banyak, just, praise to Allah SWT, I've got good pointer.. ^^
time tuh, tengah nangis sebab happy, jadi makin sedih gile pulakkk..
one of my friend couldn't make it through for second sem, and I'm totally sad and totally despair~
boleh kate kan BFF lah.. aku nangis 3 hari 3 malam *serious tak pernah buat macam nih*
ape yang dia boleh cakap, "don't cry"..
perghh~ lagi meleleh air mata aku macam sungai Nil... T-T
sayang gila kot aku kat member aku sorang ni... tempat paling best untuk aku share probs..

yup, susah nak cari kawan yang betul2 membantu kita bila susah... susah sangat.. dulu kat sekolah aku ade wanie, macam2 boleh aku cerita kat dia.. sekarang nih, aku kat matrik dia kat UiTM kuala pilah... jauh2~
Alhamdulillah aku ade si dia nihhh~

rindu gila, nak gaduh ngan dia,
rindu gila nak mintak belanja kat dia,
rindu gila nak study sesama,
wahahahahaha~

BFF like this!

p/s: to nyah!! wherever you be, i will always pray for your success! gambateh!

Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.