Blogger is now active, but still it's hard for the blogger to make time to publish some post. Btw, Thanks for dropping by

Members ♪

Friday, November 11, 2011

great news for me ^^

Assalamualaikum~ yoohoo~
hehe.. ni nak cerita, tadi blogwalking kat blog member.. then bace satu entri dia..
hoho,, bahagia aku bila bace entri tu.. ala, tak de lah gempak mane pun..
just it's for my future, dude.. hehe
ade dengar tak berita pasal pengambilan budak matrix ke IPTA dikurangkan? itulah yang ditakuti oleh semua budak matrix... termasuk aku lahh... hehe -.-
dulu sebelum masuk matrix, cikgu kaunseling sekolah kate, kalau masuk matrix sama macam sebelah kaki kat universiti... tup tup, pastu ade pulak keluar berita pasal penempatan budak matrix ke IPT dihadkan... hoh =.="
cari kat google tau,, tak sangka ade pulakk..teruja ^^

so, nak citer yang happy pulak, berita pasal yang aku citer kat atas tadi, ditarik balik... huhu..
mane aku tau? dari blog member aku lahh.. tak caye, gi blog dia, lau nak tau cerita selanjutnya,,, ni hah, aku bagi link dia eh... sabo jap >CIK TEAH<

Aku bagi ringkasan je, dia cakap dia tengok berita... haha.. maybe aku je pemalas nak tengok berita..  =,=
okay lah, nak tau lebih lanjut pergi terjah blog CIK TEAH...hehe
babai you alls..^^




Thanks for dropping by :)

No comments :

Post a Comment

Share anything, accept everything.
Spill your thoughts here ☺☺☺

❕Disclaimer: All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.